Doar 348,24L pentru livrare gratuită!
+359 (2) 439 8104
Livrare gatuită la comandă de peste 100lv.

Protecția datelor personale

Administrarea și protecția DATELOR PERSONALE ale utilizatorilor de pe www.kafemania.ro

Prezentul document conține prevederi și condiții generale conform care ”Kafemania Trade” Ltd. CIF BG205652065, cu sediul și adresa de conducere: Sofia, jud. Sofia, zona: Serdika, strada Strandja 52, reprezentată de Stoycho Karagiozov și Irena Filipova-Marinova- Administrator, care va colecta, prelucra  și pastra datele personale oferite de utilizatorii magazinului online www.kafemania.ro.

  1. ”KAFEMANIA TRADE ” Ltd este un administrator înregistrat al datelor personale în conformitatea cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal, cu număr de înregistrare 329328, și se oblig să aibă grija și responsabilitatea cuvenită pentru a proteja informația utilizatorului care i-a fost făcută cunoscută la înscrierea UTILIZATORILOR. Numai în cazurile de eveniment accidental, forță majoră, acțiunile răuvoitoare ale terților părți, după ordinul  autorităților publice și funcționari care  în conformitate cu legislația actuală, acești au abilitățile să solicite și să colecteze aceste informații în conformitate cu procedurile stabilite.
  2. În formolarul de înregistrare completat de utilizator, ”KAFEMANIA TRADE” Ltd indică câmpurile obligatorii sau opționale pentru oferirea  datelor cu caracter personal. Cu exprimarea acordului cu prezentele Condiții generale, utilizatorul își dă acordul că informația despre el să fie prelucrată în ordinul și obiectivele prevăzute.
  3. Restricțiile conform textului de mai sus nu se aplică în cazul în care utilizatorul sau persoanele sub controlul lui au încălcat drepturile sau interesele legitime ale terților părți sau ordinelor juridice. În acest caz ”KAFEMANIA TRADE ” Ltd are dreptul să ofere autorităților publice competente informația cu caracter personal despre utilizator conform legislației actuale.
  4. Cu acceptarea (marcare în checkbox-ul prevăzut pe platformă) prezentelor Condiții generale, utilizatorul își dă acordul că DATELE LUI PERSONALE să fie utilizate de ”KAFEMANIA TRADE ” Ltd pentru indentificare de contracte încheiate, scopuri de raportare și contabilitate cu furnizorii, chiriașii platformei de informare și prelucrarea statistică  în conformitate cu articolul 4 din Legea privind protecția datelor cu caracter personal.
  5.  Cu acceptarea (marcare în checkbox-ul prevăzut pe platformă) prezentelor Condiții generale, utilizatorul își dă acordul cu permite  firmei  ”KAFEMANIA TRADE ” Ltd sa-i trimită mesaje de informare, reclamă și comerciale pe adresa lui de e-mail, înregistrată în profilul de utilizator, pentru contacte în legătură cu scop de marketing sau în caz de expirarea termenilor de servicii / bunuri către clienții. 

În cazul în care una din prezentele condiții generale pentru utilizare, devine invalidă în temeliul unei hotăriri judecătorești , restul din Condițiile generale rămâne în vigoare. Prezentele condiții sunt aprobate printr-o decizie la Adunarea generală a ”KAFEMANIA TRADE” Ltd și întră în vigoare pentru toți utilizatorii din dată 02/09/2013.